BlackFriday-checklist-SEO-speed-optimization-security

Cum să îți pregătești site-ul WordPress pentru Black Friday?

Black Friday bate la ușă, ceea ce înseamnă că toți clienții se pregătesc să facă cumpărături. Surpriză! Avem și noi o listă mare de Black Friday. Deci, cum să îți pregătești site-ul WordPress? Suntem siguri că ai o mulțime de idei: optimizarea vitezei, securitatea, campania de marketing, recuperarea datelor în caz de compromitere și așa mai departe. Unde să începi? Iată o listă de verificare care te poate ajuta:

Creează o strategie de marketing

  • Examinează site-ul și obiectivele
  • Planifică vânzările
  • Creează o campanie de marketing
  • Verifică competiția
  • Creează o campanie de e-mail marketing
  • Pregătește-te pentru social media

Pentru toate acestea, va trebui să vă îți contactezi colaboratorul SEO. Dacă nu ai unul, îți putem recomanda cu bucurie un colaborator profesionist.

Poate că vei avea nevoie de un designer. Te rugăm să te asiguri că îți vei rezerva timp în avans, deoarece aceasta este o perioadă foarte încărcată. Dacă nu ai unul, WPFitness te poate ajuta în acest sens.

Verifică-ți planul de hosting

Este esențial să te asiguri că planul tău de găzduire este capabil să facă față traficului suplimentar. Acest lucru este deosebit de important pentru site-urile care rulează pe găzduire partajată.

Dacă ai avut probleme cu furnizorul tău de găzduire în cursul anului, ar trebui să iei în considerare migrarea către un furnizor mai bun. Te putem ajuta să alegi un bun furnizor de hosting și să facem tot procesul de migrare în locul tău.

Dacă ai un plan flexibil, ar trebui să faci un upgrade pentru a putea face față cererii crescute de Black Friday.

Asigură-te că site-ul tău web se încarcă rapid

Aici la WPFitness te putem ajuta să optimizezi viteza site-ului tău. Poți obține o analiză gratuită pentru site-ul tău WordPress doar completând acest formular.

Asigură-ți site-ul WordPress

  • Securizează portalurile și formularele de plată
  • Asigură-te că utilizezi SSL
  • Protejează zona de administrare

Suntem pregătiți să îți analizăm site-ul și să te ajutăm cu tot procesul, doar completează formularul de mai jos.

Pregătește-ți un plan de recuperare în caz de compromitere a datelor

Sperăm că luarea tuturor pașilor de mai sus ar trebui să îți securizeze site-ul și să funcționeze corespunzător în timpul Black Friday. Din păcate, nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla, deci este întotdeauna cel mai bine să te pregătești pentru ce e mai rău. Asigură-te că deții toate detaliile de contact ale furnizorului tău de găzduire și le ai aproape.

Dacă optezi pentru unul dintre pachetele noastre, putem face toți acești pași pentru tine, așa că singurul lucru care îți rămâne de făcut este să te concentrezi asupra afacerii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *