Să ne cunoaștem

”Everything should be made as simple as possible, but not simpler.’’
”Totul ar trebui să fie făcut cât mai simplu posibil, însă nu mai simplu.’’

Albert Einstein

Compania noastră reprezintă materializarea pasiunii pentru domeniul IT.
Povestea a început în anul 2005, când 3 studenți din laboratorul de informatică cu nr. 36 al Facultății de Matematică-Informatică și-au urmat visul și au înființat o companie pentru a lucra împreună.
Ea a fost denumită după locația în care au învățat – Lab36.
La început activitatea a constat mai mult în proiecte de outsourcing. Acestea au devenit mai numeroase și Lab36 a început să crească servind inclusiv piața internațională.
Timpul a trecut, percepțiile, oamenii și piața s-au schimbat, iar în 2019 firma s-a reprofilat.
Așa s-a născut conceptul WPFitness.
Toată experiența acumulată de-a lungul anilor este folosită la cote maxime pentru a oferi clienților servicii de calitate.
Datorită experienței de 17 ani în dezvoltarea de soluții web, putem oferi servicii personalizate la nivel avansat pentru diferite proiecte ale site-urilor construite în WordPress.
În prezent avem clienți atât din România, cât și din străinătate și ne ocupăm cu mentenanța site-urilor simple (de prezentare) și complexe (e-commerce).
Crezi că te putem ajuta și pe tine? Programează o discuție, nu costă nimic!
Cu noi poți discuta pe limbajul tău, nu este necesar să folosești termeni tehnici.

Misiune și viziune

Suntem promotori WordPress și ne bucurăm că România a adoptat atât de bine acest concept de realizare site-uri. Există peste ¼ de milion de site-uri românești create în WordPress, cu o medie zilnică de 500 de site-uri noi create în lume. Suntem mândri că lucrăm în această nișă.

Țintim spre a aduce fiecare site aflat în mentenanța noastră spre perfecțiune tehnologică. Rapid, securizat și fără sincope pentru “o maximă ușurință în utilizare”.

Dorim să ajutăm proprietarii de site-uri WordPress să descopere frumusețea și versatilitatea ecosistemului, astfel încât să aducem împreună site-urile la standarde cât mai înalte. În același timp oferim valoare comunității virtuale de utilizatori.

WPFitness dorește să devină lider de piață prin serviciile de mentenanță oferite clienților, proprietari de site-uri WordPress.

Valorile după care ne ghidăm

Integritate

Obiectivitatea ne definește. Respectăm întotdeauna cererile clienților noștri și găsim cele mai eficiente soluții în beneficiul lor.

Comunicare

Suntem o echipă prietenoasă, chiar dacă lucrăm în industria tehnologiei. Comunicarea eficientă atât internă, cât și cea externă este una din valorile noastre de bază!

Promptitudine

Răspundem în cel mai scurt timp la toate cererile. Prioritizăm urgențele pentru ca site-ul tău să nu aibă de suferit. Ne mișcăm rapid și acționăm la timp.

Suport excepțional

Din ziua în care ai devenit abonatul nostru, suportul este prioritatea noastră numărul unu. Serviciul nostru pentru clienți este disponibil prin diverse modalități 24/7. Alege-o pe cea mai adecvată pentru tine: chatbot pe site sau în dashboard-ul de clienți, mail sau telefonic. Timpul de răspuns este garantat în cel mult o zi lucrătoare. Bazat pe experiența echipei de peste 17 ani în programare specifică WordPress, rata de rezolvare a problemelor este de 100% și în timp util.

Spirit de echipă

Ne bazăm pe experiențele și cunoștințele acumulate de-a lungul timpului și punem accent pe dezvoltarea continuă. Discutăm situațiile apărute și împărtășim soluțiile găsite de noi ca Tu, clientul nostru, să beneficiezi mereu de ele.

De ce să ne alegi pe noi?

De la site-uri de prezentare la site-uri complexe cu trafic ridicat și număr mare de plugin-uri de întreținut noi am făcut față tuturor provocărilor!

LASER FOCUSED

Ne ocupăm exclusiv de mentenanța site-urilor WordPress !

Nu ne scapă nimic deoarece avem:

  •  echipa instruită;
  •  proceduri și protocoale bine puse la punct;
  •  lucrăm cu instrumente premium;
  •  experiență vastă în mentenanță și suport site-uri WordPress

La WPFitness suntem mereu conectați la noutățile de pe piață.