Lasă mentenanța site-ului tău WordPress în grija noastră!

Servicii complete de mentenanță și suport pentru site-uri construite în WordPress.

  • Ai nevoie de o viteză de reîncărcare mai bună?
  • Vrei să-ți știi site-ul securizat?
  • Vrei să schimbi unele texte, sau un buton nu mai funcționează?
  • Programatorii nu au timp să te ajute?
  • Ai nevoie de update-uri la zi?

Beneficiile tale incluse în pachetul de mentenanță

Avantajele serviciilor noastre de care site-ul tău WordPress are nevoie

Security

Securitatea în WordPress

Peste 1/3 din site-urile din lume sunt realizate în WordPress, o platformă foarte populară pentru a construi diverse site-uri, de la simple pagini de prezentare până la magazine online complexe, cu baze de date mari. Tocmai datorită acestei popularități, site-ul tău poate deveni ușor ținta unor atacuri. Suntem instruiți în a gestiona crize de securitate și folosim soluții deja testate în această industrie. După îndepărtarea amenințărilor, avem grijă ca site-ul tău să rămână în continuare sigur și securizat.

Live-monitoring

Monitorizare

Monitorizarea permanentă, 24/7 face parte din fiecare tip de pachet achiziționat. Accesibilitatea site-ului este garanția acordată fiecărui client. În plus, dacă apar și alte probleme, intervenim noi.

Improvments-Modifications

Îmbunătățiri

Putem efectua mai multe modificări și aduce îmbunătățiri site-ului. Ai o campanie nouă de marketing și ai nevoie de alte pagini? Vrei să schimbi ceva la descrieri? Dacă ai texte și imagini noi, ne ocupăm de amplasarea lor pe site-ul tău.

Plugins

Plugin-uri

Premium și custom made, plugin-urile sunt esențiale în ecosistemul WordPress. Fiecare pachet include câteva din plugin-urile premium pentru clienții noștrii. Lunar testăm noi plugin-uri și putem oferi sfaturi despre utilitatea lor pe site-ul tău. În același timp, putem dezvolta pentru tine plugin-uri specifice sau le putem modifica pe cele existente, pentru o funcționare optimă pe site-ul tău. Îți vom expune argumente pro și contra pentru plugin-urile modificate și tu vei decide, după ce vei primi oferta de preț, care dintre variante ți se potrivește.

Load-time

Viteză optimă de încărcare

În zilele noastre internetul a devenit vital atât în viața profesională, cât și în cea personală, esențială fiind viteza optimă de încărcare a site-ului. Clienții tăi nu au răbdare, iar tu nu vrei să riști să-i pierzi sau chiar să fii penalizat de motoarele de căutare. Noi îți optimizăm viteza de încărcare a site-ului tău și îl vom monitoriza ca să funcționeze în cei mai buni parametri.

Backup

Cloud Back-up

Clienții noștri beneficiază de backup-uri criptate în 2 locații cloud diferite. Toate acestea pentru o siguranță și securitate sporită.