Pachete pentru mentenanță și suport WordPress

La toate pachetele se adaugă o taxă de preluare de 250 € plătibilă o singură dată, la început. Fiecare pachet de întreținere site WordPress conține mentenanța proactivă, actualizările WP de sistem, server staging, monitorizare uptime, back-up criptat în 2 locații diferite. Plugin-uri premium de securitate precum și integrări diferențiate pe valoarea pachetului.

Află mai multe  

Recreațional

Ideal pentru pagini de prezentare
530* /an
La acest preț se adaugă
taxa unică de preluare de 250 €

Activ

Ideal pentru site-uri de e-Commerce
1250* /an
La acest preț se adaugă
taxa unică de preluare de 250 €
Popular

Atletic

Ideal pentru site-uri complexe și funcționalități custom
1980* /an
La acest preț se adaugă
taxa unică de preluare de 250 €

Recreațional

Ideal pentru pagini de prezentare
53* /lună
La acest preț se adaugă
taxa unică de preluare de 250 €

Activ

Ideal pentru site-uri de e-Commerce
125* /lună
La acest preț se adaugă
taxa unică de preluare de 250 €
Popular

Atletic

Ideal pentru site-uri complexe și funcționalități custom
198* /lună
La acest preț se adaugă
taxa unică de preluare de 250 €

Întrebări frecvente

Aici găsești răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. Nu te-ai lămurit? Suntem mereu la un telefon distanță!

Odată ce devii clientul nostru securizăm site-ul și activăm monitorizarea , așa că șansele de hacking se reduc considerabil.

În caz de probleme putem interveni urgent.

 • Suport prioritar cu specialiști WordPress;
 • Plugin-uri premium incluse în pachete;
 • Back-up frecvent pentru siguranța site-ului tău;
 • Optimizarea vitezei de încărcare;
 • Analiza site-ului tău;
 • Preluarea administrării Cpanel / Hosting;
 • Configurarea de back-upuri criptate;
 • Creare Server Staging;
 • Resetare parole de acces pe site, în caz că e nevoie;
 • Securizarea site-ului;
 • Configurarea monitorizării;

Fiecare client are un dashboard unde poate să vadă numărul de ore alocat fiecărui task. Vei primi acces ca să poți monitoriza și planifica tu cel mai bine orele și să prioritizezi taskurile.
Vei primi înștiințare când orele alocate pachetului achiziționat se apropie de final. Poți opta pentru un upgrade la pachetul actual sau vei putea alege să achiți ore suplimentare.

Pașii de preluare sunt structurați conform unei liste de verificare alcătuită din 40 de elemente.

Pe tot parcursul procesului de preluare comunicăm cu tine, clientul nostru!

Vom semna un contract de colaborare pe o perioadă minimă de un an.

Factura se emite după semnarea contractului, pe valoarea pachetului ales, la cursul BNR din ziua respectivă, în avans pe un an.

Prin transfer bancar.

Da, avem numere activate pentru urgențe.

 • Optimizăm imaginile pe site;
 • Optimizăm CSS/ JavaScript;
 • Comprimăm;
 • Caching;
 • WordPress cleanup;
 • Plugin de viteză premium;

Site-ul tău este monitorizat în permanență, dacă apar interferențe se rezolvă din oficiu, nu trebuie să ne anunți tu, că ai primit notificări despre chestiuni simple.

Foarte mulți programatori lucrează în varianta de producție și fac câte un back-up din când în când. Noi nu lucrăm niciodată LIVE ! Se face o clonă a site-ului și această versiune este partajată cu clientul, pentru aprobarea modificărilor. Toate pachetele de mentenanță includ acest serviciu.

Monitorizarea include interferențe mai serioase pe care le comunicăm cu tine, ca să le rezolvăm în timp util. Poate include probleme de hosting (reînnoire nume de domeniu), monitorizare certificat SSL, încercări de accesări suspecte etc.

Toate pachetele conțin pe lângă staging și servicii de back-up, în 2 locații de cloud diferite (Private Cloud și Cloud) pentru Disaster Recovery.

Integrările sunt importante și îți sunt de ajutor în procesarea informațiilor, clienților site-ului tău. Cele mai cunoscute sunt cele de e-mail marketing, chatbot, servicii de procesare plăți/facturare, servicii de curierat, iar cele mai complexe sunt de CRM sau ERP. Pachetele de mentenanță au încorporate toate integrările de mai sus, diferențiate pe categorii de site și de preț, în limita orelor incluse. Află mai multe despre cum poți beneficia de ele aici.

Content Delivery Network încarcă rapid în site-ul tău poze, CSS, JavaScript de pe un alt server și conferă în același timp un boost pentru viteză, prin serverele internaționale folosite.

Te ajută să-ți păstrezi site-ul optimizat și îți oferă posibilitatea realizării unor update-uri de produse, modificări de preț, de promoții sau reduceri.

Punem mare preț pe securitate, de aceea oferim plugin-uri premium incluse în fiecare pachet de servicii, dar pe care dacă le-ai cumpăra separat, ar trebui să investești cel puțin 60$/an.

Numărul de ore inclus a fost configurat pentru fiecare tip de pachet, pe baza expertizei noastre și este suficient pentru întreaga perioadă contractuală.

Da, se pot achiziționa ore suplimentare, dacă ți s-au consumat orele alocate în pachet sau dacă dorești alte configurări în plus.

Da, se poate face upgrade la un pachet cu mai multe plugin-uri  incluse sau poți achiziționa plugin-uri noi, la cerere. Solicită lista de la departamentul de vânzări(sales@wpfitness.eu).

UpdraftPlus este un plug-in folosit la back-up-ul site-ului. Considerăm că este cea mai versatilă soluție de backup pentru WordPress.

Perfmatters se folosește în site-uri complexe, în scopul optimizării vitezei de încărcare și poate fi programat în funcție de pachetul ales. Este disponibil la pachetele Activ și Atletic.

SmushPro te ajută la optimizarea imaginilor, imaginile sunt comprimate pentru a obține o viteză mai bună pe site și pentru a reduce spațiul de stocare.

Smartcrawl Pro este folosit pentru optimizarea SEO a site-ului. Identifică cuvintele cheie, descrierea meta, analizează site-ul și oferă recomandări din punct de vedere SEO.

Forminator Pro este folosit pentru crearea unor formulare atractive și ușor de completat, cu logică complexă în back-end.

Hustle Pro afișează popup-urile când utilizatorul intră/pleacă de pe site.

Beehive Pro implementează și raportează informațiile oferite de google analytics, ulterior acestea se pot trimite sub formă de rapoarte, direct pe e-mail.

La un site se folosește doar unul dintre acestea, cel care oferă cele mai bune performanțe, după o testare în prealabil.

Nu este necesar să îți schimbi serviciul de hosting. Poți opta să rămâi la aceleași servicii de găzduire alese anterior, dacă ești mulțumit de ele. Doar să  ne oferi acces la partea de cPanel unde avem nevoie să configurăm date.