Ce sunt integrările?

Integrările sunt importante și îți sunt de ajutor în procesarea informațiilor, clienților site-ului tău. Cele mai cunoscute sunt cele de e-mail marketing, chatbot, servicii de procesare plăți/facturare, servicii de curierat, iar cele mai complexe sunt de CRM sau ERP. Pachetele de mentenanță au încorporate toate integrările de mai sus, diferențiate pe categorii de site și de preț, în limita orelor incluse.

Ce tip de integrare primesc inclus în pachetul meu?

Fiecare pachet are inclus integrări în limita unui număr specific de ore stabilit.

Pachetul Recreational include la alegere în limita a 1 oră de programare următoarele integrări:

Pachetul Activ include la alegere 5 integrări în limita a 2 ore de programare, servicii de:

Pachetul Atletic include la alegere 7 integrări în limita a 4 ore de programare:

Ce înțelegeți prin Plugin Premium de securitate ?

Punem mare preț pe securitate, de aceea oferim plugin-uri premium incluse în fiecare pachet de servicii, dar pe care dacă le-ai cumpăra separat, ar trebui să investești cel puțin 60$/an.

Se pot achiziționa plugin-uri extra ?

Da, se poate face upgrade la un pachet cu mai multe plugin-uri  incluse sau poți achiziționa plugin-uri noi, la cerere. Solicită lista de la departamentul de vânzări(sales@wpfitness.eu).

La ce folosește plugin-ul UpdraftPlus?

UpdraftPlus este un plug-in folosit la back-up-ul site-ului. Considerăm că este cea mai versatilă soluție de backup pentru WordPress.

Ce este Perfmatters plugin?

Perfmatters plug-in se folosește în site-uri complexe, în scopul optimizării vitezei de încărcare și poate fi programat în funcție de pachetul ales. La pachetul Basic se instalează și se configurează, la pachetul Activ se optimizează fiecare pagină, iar la pachetul Atletic se va intra în cod și se va interveni asupra „bucăților” de cod care trebuiesc optimizate.

La ce mă ajută SmushPro?

SmushPro te ajută la optimizarea imaginilor, imaginile sunt comprimate pentru a obține o viteză mai bună pe site și pentru a reduce spațiul de stocare.

Ce face Smartcrawl Pro?

Smartcrawl Pro este folosit pentru optimizarea SEO a site-ului. Identifică cuvintele cheie, descrierea meta, analizează site-ul și oferă recomandări din punct de vedere SEO.

La ce se folosește Forminator Pro?

Forminator Pro este folosit pentru crearea unor formulare atractive și ușor de completat, cu logică complexă în back-end.

Ce face Hustle Pro?

Hustle Pro afișează popup-urile când utilizatorul intră/pleacă de pe site.

Cu ce mă ajută Beehive Pro?

Beehive Pro implementează și raportează informațiile oferite de google analytics, ulterior acestea se pot trimite sub formă de rapoarte, direct pe e-mail.

Care dintre aceste 3 plugin-uri pentru optimizare (Swift performance + WP Rocket + Hummingbird Pro) este mai bun?

La un site se folosește doar unul dintre acestea, cel care oferă cele mai bune performanțe, după o testare în prealabil.